۴-۱-۱-۲-۴- اثر تیمارها بر تعداد برگ، سطح برگ و کلروفیل برگ ۵۶
۴-۱- ۲- نتایج آزمایش دوم: اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل از برداشت برماندگاری و مقاومت به سرما میوه فلفل دلمهای در انبار ۵۸
۴-۱-۲-۱- اثر تیمار، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر کاهش وزن و سفتی بافت میوه فلفل دلمهای ۶۱
۴-۱-۲-۲- اثر تیمارها، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر بازارپسندی (تغییررنگ و ظاهر)، شیوع بیماری و سرمازدگی میوه ۶۱
۴-۱-۲-۳- اثر تیمارها، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر pH و اسید کل آب میوه ۶۲
۴-۱-۲-۴- اثر تیمار، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر مواد جامد محلول میوه های فلفل دلمهای ۶۲
۴-۱-۲-۵- اثر تیمار، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر میزان ویتامینC، ظرفیت آنتیاکسیدانی و فنل کل در میوه های فلفل دلمهای ۶۳
۴-۱-۲-۶- اثر تیمار ، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر نشت یونی و محتوای مالون دیآلدئید در میوه های فلفل دلمهای ۶۳
۴-۱-۲-۷- اثر تیمار ، دمای نگهداری و دورهی انبارمانی بر کلروفیل و کارتنوئید در میوه های فلفل دلمهای ۶۴
۴-۱-۲-۸- برهمکنش اثر تیمار و دمای انبار بر میزان بیماری و سرمازدگی میوه های فلفل دلمهای ۶۷
۴-۱-۲-۹- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بازارپسندی میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۷
۴-۱-۲-۱۰- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بیماری در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۹
۴-۱-۲-۱۱- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان مواد جامد محلول در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۹
۴-۱-۲-۱۲- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان اسیدکل در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۰
۴-۱-۲-۱۳- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتیاکسیدان میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۱
۴-۱-۲-۱۴- برهمکنش اثر تیمار، دما و دوره انبارمانی بر میزان بیماری میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۱
۴-۱-۳- نتایج آزمایش سوم: اثر برهمکنش کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل ازبرداشت و پوششهای سلوفان و چیتوزان بر ماندگاری میوه فلفل دلمهای در انبار ۷۲
۴-۱-۳-۱- اثر تیمارهای پس از برداشت بر کاهش وزن و سفتی بافت میوه فلفل دلمهای در انبار ۷۶
۴-۱-۳-۲- اثر تیمارهای پس از برداشت بر بیماری و بازارپسندی میوه فلفل دلمه در انبار ۷۶
۴-۱-۳-۳- اثر تیمارهای پس از برداشت بر اسیدکل و نسبت قند به اسید میوه فلفل دلمهای در انبار ۷۶
۴-۱-۳-۴- اثر تیمارهای پس از برداشت بر آنتیاکسیدان و فنل کل در میوه فلفل دلمهای در انبار
۷۶
۴-۱-۳-۵- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر کاهش وزن میوه ۷۹
۴-۱-۳-۶- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بیماری میوه ۷۹
۴-۱-۳-۷- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بازارپسندی میوه ۸۰
۴-۱-۳-۸- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر اسید کل میوه ۸۰
۴-۱-۳-۹- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر نسبت قند به اسید میوه ۸۱
۴-۱-۳-۱۰- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتیاکسیدان میوه ۸۲
۴-۱-۳-۱۱- اثر برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر فنلکل میوه ۸۳
۴-۱-۴- نتایج آزمایش چهارم: اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم فلفل دلمهای ۸۴
۴-۱-۴-۱- نتایج اثر چیتوزان در کنترل عامل پوسیدگی نرم فلفل دلمهای در شرایط درون شیشهای ۸۴
۴-۱-۴-۲- نتایج اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم فلفل دلمهای در انبار ۸۵
۴-۱-۴-۲-۱- اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر کاهش وزن، سفتی و وزن خشک میوه ۸۷
۴-۱-۴-۲-۲- اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر بیماری و بازارپسندی میوه ۸۷
۴-۱-۴-۲-۳-اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر pH و اسید کل میوه ۸۷
۴-۱-۴-۲-۴-اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر مواد جامد محلول، نسبت قند به اسید و وزن خشک میوه ۸۷
۴-۱-۴-۲-۵- اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر ویتامینث و آنتیاکسیدان میوه ۸۸
۴-۱-۴-۲-۶-اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر نشت یونی میوه ۸۸
۴-۱-۴-۲-۷-اثر غلظتهای مختلف چیتوزان بر فنلکل و کارتنوئید میوه ۸۸
۴-۲-۱- بحث آزمایش اول ۹۱
۴-۲-۱-۱- نتیجه گیری کلی آزمایش اول ۹۶
۴-۲-۲- بحث آزمایش دوم ۹۶
۴-۲-۲-۱- نتیجهگیری کلی آزمایش دوم ۱۰۳
۴-۲-۳- بحث آزمایش سوم ۱۰۳
۴-۲-۳-۱-نتیجه گیری کلی آزمایش سوم ۱۰۶
۴-۲-۴- بحث آزمایش چهارم ۱۰۷
۴-۲-۴-۱- نتیجه گیری کلی آزمایش چهارم ۱۰۹
پیشنهادها ۱۱۰
منابع ۱۱۱
پیوستها………………………………………………………………….…………………………۱۱۸
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول ۴-۱- تجزیه واریانس آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه فلفل دلمهای ۴۹
جدول ۴-۲- مقایسه میانگین آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه فلفل دلمهای ۵۳
جدول ۴-۳- تجزیه واریانس آزمایش اثر کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات گیاه فلفل دلمهای ۵۵
جدول ۴-۴- مقایسه میانگین اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات رویشی گیاه فلفل دلمهای ۵۷
جدول ۴-۵- تجزیه واریانس اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کیفی و مقاوت به سرما در میوه های فلفل دلمهای ۵۹
جدول ۴-۶- مقایسه میانگین اثر تیمارهای کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک بر خصوصیات کیفی و مقاوت به سرما در میوه های فلفل دلمهای ۶۵
جدول۴-۷- تجزیه واریانس آزمایش اثر برهمکنش کلریدکلسیم و اسیدجیبرلیک قبل ازبرداشت و پوششهای سلوفان و چیتوزان بر ماندگاری میوه فلفل دلمهای در انبار …..۷۴
جدول۴-۸- مقایسه میانگین اثر تیمارهای پس از برداشت بر صفات میوه فلفل دلمهای در انبار. ۷۷
جدول ۴-۹- تجزیه واریانس اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم و صفات کیفی فلفل دلمهای در انبار. ۸۶
جدول ۴-۱۰- مقایسه میانگین اثر چیتوزان بر پوسیدگی نرم و صفات کیفی فلفل دلمهای در انبار ۸۹
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل۲-۱- ساختار چیتوزان ۲۹
شکل ۳-۱- جذب غلظتهای مختلف اسید گالیک در طول موج ۷۶۰ نانومتر و منحنی استاندارد آن. ۳۹
شکل۴-۱- برهمکنش اثر تیمار و دمای انبارمانی بر میزان سرمازدگی و بیماری در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۸
شکل۴-۲- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بازارپسندی میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۸
شکل۴-۳- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان بیماری در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۶۹
شکل۴-۴- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان مواد جامد محلول در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۰
شکل۴-۵- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر میزان اسید کل در میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۰
شکل۴-۶- برهمکنش اثر تیمار و دوره انبارمانی بر ظرفیت آنتیاکسیدان میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۱
شکل ۴- ۷-رهمکنش اثر تیمار، دما و دوره انبارمانی بر میزان بیماری میوه های فلفل دلمهای در انبار ۷۲
شکل ۴- ۸- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر کاهش وزن میوه ۷۹
شکل ۴-۹- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بیماری میوه ۸۰
شکل ۴-۱۰- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر بازارپسندی میوه ۸۱
شکل ۴-۱۱- برهمکنش تیمارهای پس از برداشت و دوره انبارمانی بر اسید کل آب میوه ۸۱