۳-۲-۶-۲-۶ نتایج مقایسه ای قدرت احیاکنندگی عصارهها و اسیدآسکوربیک………………………………………………….۷۹
فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری.……………………………………………………………………………………………………………….۸۰
۴-۱ فعالیت ضد میکروبی عصارههای مورد بررسی……………………………………………………………………………………………۸۱
۴-۱-۱ فعالیت ضد میکروبی حاصل از تست دیسک دیفیوژن………………………………………………………………………….۸۱
۴-۱-۲ فعالیت ضد میکروبی حاصل از تست آنتیبیوگرام…………………………………………………………………………………۸۵
۴-۱-۳ حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC)……………………………………………86
۴-۲ خواص فیتوشیمیایی عصارههای مورد بررسی……………………………………………………………………………………………۸۹
۴-۲-۱ فیتوشیمیایی کمی…………………………………………………………………………………………………………………………………۸۹
۴-۲-۲ ارزیابی محتوی فنل………………………………………………………………………………………………………………………………..۹۰
۴-۲-۳ ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی………………………………………………………………………………………………………………..۹۲
۴-۲-۳-۱ رادیکالهای آزاد DPPH…………………………………………………………………………………………………………………..93
عنوان………………………………………………………………………………………………………………………………صفحه
۴-۲-۳-۲ قدرت احیاکنندگی…………………………………………………………………………………………………………………………….۹۵
نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………۹۸
پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۹۹
منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۱۰۰
فهرست شکلها و تصاویر
شماره و عنوان شکلها……………………………………………………………………………………………………..صفحه
شکل (۱-۱): مشخصات سیستماتیکی گیاه بادام کوهی………………………………………………………………………………………۵
شکل (۱-۲): مشخصات سیستماتیکی گیاه بومادران……………………………………………………………………………………………۶
شکل (۱-۳): مشخصات سیستماتیکی گیاه گلپر………………………………………………………………………………………………….۸
شکل (۱-۴): مشخصات سیستماتیکی گیاه کلپوره ……………………………………………………………………………………………..۹
شکل (۱-۵): مشخصات سیستماتیکی گیاه مریم گلی……………………………………………………………………………………….۱۱
شکل (۲-۱): اندازه گیری قطر هاله عدم رشد با خط کش…………………………………………………………………………………۳۵
شکل (۳-۱): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره بادام کوهی………………………………………………………………………….۴۴
شکل (۳-۲): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره بومادران……………………………………………………………………………….۴۵
شکل (۳-۳): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره کلپوره…………………………………………………………………………………..۴۶
شکل (۳-۴): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره گلپر……………………………………………………………………………………..۴۷
شکل (۳-۵): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره مریم گلی…………………………………………………………………………….۴۸
شکل (۳-۶): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره ترکیبی…………………………………………………………………………………۴۹
شکل (۳-۷): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارهها و آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه علیه استافیلوکوکوس اورئوس…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۵۱
شکل (۳-۸): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارهها و آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه علیه باسیلوس سرئوس…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۵۲
شکل (۳-۹): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارهها و آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه علیه اشرشیا کلی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۵۳
شکل (۳-۱۰): ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارهها و آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه علیه سالمونلا انتریتیدیس………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۴
شکل (۳-۱۱): نتایج میزان فنل عصاره بادام کوهی…………………………………………………………………………………………..۶۰
شکل (۳-۱۲): نتایج میزان فنل عصاره بومادران………………………………………………………………………………………………..۶۱
شکل (۳-۱۳): نتایج میزان فنل عصاره کلپوره……………………………………………………………………………………………………۶۲
شکل (۳-۱۴): نتایج میزان فنل عصاره گلپر………………………………………………………………………………………………………۶۳
شکل (۳-۱۵): نتایج میزان فنل عصاره مریم گلی………………………………………………………………………………………………۶۴
شکل (۳-۱۶): نتایج مقایسه ای میزان فنل عصارهها و اسیدگالیک……………………………………………………………………۶۵
شکل (۳-۱۷): نتایج مهار رادیکالهای آزاد عصاره بادام کوهی…………………………………………………………………………۶۷
شماره و عنوان شکلها……………………………………………………………………………………………………..صفحه
شکل (۳-۱۸): نتایج مهار رادیکالهای آزاد عصاره بومادران………………………………………………………………………………۶۸
شکل (۳-۱۹): نتایج مهار رادیکالهای آزاد عصاره کلپوره…………………………………………………………………………………۶۹
شکل (۳-۲۰): نتایج مهار رادیکالهای آزاد عصاره گلپر…………………………………………………………………………………….۷۰
شکل (۳-۲۱): نتایج مهار رادیکالهای آزاد عصاره مریم گلی……………………………………………………………………………۷۱
شکل (۳-۲۲): نتایج مقایسه ای درصد مهار عصارهها و اسیدآسکوربیک……………………………………………………………۷۲
شکل (۳-۲۳): نتایج مقایسه ای میانگین IC50……………………………………………………………………………………………………73
شکل (۳-۲۴): نتایج تعیین قدرت احیاکنندگی عصاره بادام کوهی…………………………………………………………………..۷۴
شکل (۳-۲۵): نتایج تعیین قدرت احیاکنندگی عصاره بومادران……………………………………………………………………….۷۵
شکل (۳-۲۶): نتایج تعیین قدرت احیاکنندگی عصاره کلپوره…………………………………………………………………………..۷۶
شکل (۳-۲۷): نتایج تعیین قدرت احیاکنندگی عصاره گلپر……………………………………………………………………………..۷۷
شکل (۳-۲۸): نتایج تعیین قدرت احیاکنندگی عصاره مریم گلی…………………………………………………………………….۷۸
شکل (۳-۲۹): نتایج مقایسه ای قدرت احیاکنندگی عصارهها و اسیدآسکوربیک………………………………………………۷۹
فهرست جدولها
شماره و عنوان جدولها……………………………………………………………………………………………………صفحه
جدول (۳-۱): حساسیت سویههای باکتریایی به آنتیبیوتیک انتخابی……………………………………………………………..۵۰
جدول (۳-۲): تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) عصارهها………………………………………………………………….۵۵
جدول (۳-۳): تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی (MBC) عصارهها………………………………………………………………..۵۶
جدول (۳-۴): تشخیص آلکالوئید………………………………………………………………………………………………………………………..۵۷
جدول (۳-۵): تشخیص آنتوسیانین……………………………………………………………………………………………………………………۵۷
جدول (۳-۶): تشخیص تانن……………………………………………………………………………………………………………………………….۵۸
جدول (۳-۷): تشخیص ساپونین………………………………………………………………………………………………………………………..۵۸
فصل اول
مقدمه